5 Easy Facts About Aukcija slika Described

Uspješno ste se prijavili na mailing listu. Na upisanu e-mail adresu je poslan link za potvrdu prijave.

HERAK ZA DIREKTNO: Što bi sve trebalo učiniti da hrvatski turizam konačno postane kvalitetan i konkurentan

Kvadrat stana u Zagrebu u stambenoj zgradi ima 16 posto višu cijenu u odnosu na kvadrat stana u kući.

Sva roba koja nije pokupljena unutar dogovorenog termina biće uklonjena bez mogućnosti nadoknade. Samo u specijalnim slučajevima, može se organizovati drugi dan za kupljenje robe u dogovoru sa predstavnicima Ambasade

Pravo nadmetanja imaju pravna lica i preduzetnici koji polože kauciju u iznosu od thirty% od početne cene + 1 % na ime troškova transfera novčanih sredstava za svaki spisak robe za koji se licitira.

Od 10 kafića i restorana u centru grada samo u jednom konobar nije govorio engleski, rezultat je mini testa koju su sproveli reporteri "Blica".

Unikatan nakit,od poludragog kamenja ili srebra,lampe najrazlicitijih oblika i boja, kao i predmeti od kristala odusevice vas svojim izgledom i neretko navesti da u mislima odete u proslost i prisetite se predmeta,slika,nakita i ukrasa koje ste mozda vidjali kod vase bake.

U Beogradu su se noćas dogodile tri saobraćajne nesreće u kojima nije bilo teže povređenih osoba, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Dokaz za to je dopis koji je Ministarstvo pravde uputilo Upravi carina 2007. godine, a dokument je potpisala tadašnja pomoćnica ministra pravde Snežana Malović. U dopisu piše da ukoliko je roba, odnosno, vozilo, predmet prekršaja, organ za prekršaje može da odluči da li će se vozilo "uništiti, prodati ili predati zainteresovanom organu ili organizaciji". U daljem tekstu piše da ukoliko carinarnica proda robu koja je predmet carinskog prekršaja na licitaciji, carina nema obavezu da robu vrati vlasniku, bez obzira da li se radi o stranom ili domaćem državljaninu već je "vlasnik robe legitimiran da podnese zahtev pred domaćim sudovima za naknadu štete, ali ne od carinarnice koja je predmete prodala, već od učinioca prekršaja". Na ovaj način država uvlači vlasnike vozila u dugogodišnje sudske sporove, dok, u međuvremenu, njihova vozila prodaje na here aukciji.

Carinarnica obrazuje tročlanu komisiju (po potrebi se može angažovati i veštak) koja pregleda, meri i procenjuje vrednost carinske robe koja se izlaže javnoj prodaji, i proverava da li su se stekli uslovi za prodaju te robe.

Verovatno nismo prvi koji su u glavi imali jednu zamisao kako sve to izgleda, a u stvari - sasvim je drugačije! Dušan, koji ovde radi već dugo, kaže da posla ima uvek, ali i da su ljudi često skeptični. Najviše prodaju donji veš i čarape, tvrdi on.

Svim učesnicima su stavljene na raspolaganje iste informacije o aukciji, i za sve website učesnice važe ista pravila učešća na aukciji.

Portal Doboš trenutno ne sarađuje sa Upravom carina tako da nam nisu dostupni podaci o detaljima javnih prodaja. Više informacija potražite read more na

„Kad se izvrši zaplena, stranka dobije potvrdu o oduzetim predmetima i roba se privremeno smešta u skladišni prostor Carinarnice Beograd na Bežanijskoj kosi, u magacin otvorenog i zatvorenog dela gde je pod nadzorom”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *